Presse | Læs her alle vores nyheder | GlobalConnect
PrivatErhverv

Presse


YouSee og Hiper får adgang til GlobalConnect Privats fibernet i ny aftale

30.3.2023 | Nyt samarbejde med GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber) og Nuuday-selskaberne YouSee og Hiper giver endnu flere danskere adgang til lynhurtigt internet og tv via en fiberforbindelse. Parterne deler et fælles mål; at give flere valgmuligheder til danskerne.

Læs mere


Aftalen med BOLIG·NET er på plads!

25.1.2023 | Det er med stor glæde, at vi kan meddele at vi har har indgået en aftale med BOLIG·NET. Allerede fra udgangen af Q1 2023 kan alle vores kunder derfor se frem til, også at kunne vælge BOLIG·NET som tjenesteudbyder på deres fiberforbindelse..

Læs mere


Vi skifter navn – og bliver ét samlet GlobalConnect

19.1.2023 | Onefiber by GlobalConnect har de seneste 3 år leveret lynhurtige fibernetforbindelser til private og lykkes med at lave et konkurrencedygtigt og stærkt produkt, som flere end 60.000 privatkunder nu kan nyde godt af. For at sikre et endnu større fokus på at levere fiber til private, har vi valgt at skifte navn og hedde det samme som vores hovedbrand: GlobalConnect.

Læs mere


Onefiber indgår samarbejdsaftale med Norlys

18.8.2022 | Norlys og Onefiber er efterhånden rutinerede i at indgå samarbejdsaftaler med henholdsvis udbydere af fibernet og internet og tv, og de deler ét fælles mål – flere valgmuligheder til kunderne, når de skal vælge internet og tv-underholdning. Snart vil kunder på Onefiber fibernet kunne købe produkter fra Norlys.

Læs mere


Onefiber by GlobalConnect opkøber Wizers fibernetværk

31.3.2022 | Onefiber by GlobalConnect har underskrevet en aftale om overtagelse af hele Wizers fiberinfrastruktur, som dækker omtrent 20.000 husstande.

Læs mere


Onefiber og Altibox indgår samarbejdsaftale

11.2.2022 | Den norskejede tjenesteudbyder Altibox har indgået en aftale med Onefiber om adgang til selskabets fibernet. Det er to virksomheder, som har fokus på privatmarkedet. Altibox har et bredt produktudbud med TV, internet og mobilabonnement rettet mod private slutbrugere, mens Onefiber er GlobalConnects fibernet til privatmarkedet.

Læs mere


Telenor åbner for kunder på Onefibers net

14.12.2021 | Fra i dag kan 10.000 husstande på Sjælland med adgang til Onefibers net vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed. Lanceringen er den tredje i rækken på få uger, som tilsammen betyder, at mere end 2,5 mio. husstande nu kan få internet med hastigheder på op imod 1.000 Mbit/s med MaxSpeed.

Læs mere


Telenor får adgang til Onefibers fibernet

12.7.2022 | Telenor rykker nu ind på Onefibers fibernet gennem OpenNets brancheplatform. Med den nye aftale med Onefiber kan Telenor føje endnu et fibernet til porteføljen, og landets næststørste teleselskab kan dermed levere hurtige og stabile internetløsninger til en endnu større del af Danmark.

Læs mere


Ny aftale giver Fastspeed adgang til Onefibers fibernet

15.6.2021 | Fastspeed og Onefiber har netop underskrevet en aftale, der sikrer danskerne større valgfrihed og udvidet adgang til det hurtige og stabile fiberbredbånd på Onefibers fibernet.

Læs mere


Ny aftale giver Gigabit adgang til GlobalConnects fibernet

12.2.2021 | Gigabit og Onefiber by GlobalConnect har underskrevet en bredbåndsaftale, der betyder, at den hastigt voksende internetudbyder fremover kan tilbyde sine kunder hurtigt og stabilt fiberbredbånd på Onefiber by GlobalConnects fibernet.

Læs mere


2023-09-12