Telenor åbner for kunder på Onefibers net | GlobalConnect
PrivatErhverv

Telenor åbner for kunder på Onefibers net

Fra i dag kan 10.000 husstande på Sjælland med adgang til Onefibers net vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed. Lanceringen er den tredje i rækken på få uger, som tilsammen betyder, at mere end 2,5 mio. husstande nu kan få internet med hastigheder på op imod 1.000 Mbit/s med MaxSpeed.

Telenor og Onefiber indgik tidligere på året en aftale, der giver Telenor mulighed for at tilbyde lynhurtige fiberforbindelser til de ca. 10.000 husstande i Onefibers forsyningsområde, som i dag primært omfatter adresser på Sjælland. Den tekniske sammenkobling af de to selskabers systemer er nu på plads, og dermed kan man fra i dag bestille 1000 Mbit/s fiber på Onefibers net hos Telenor fra 249 kr./md. På telenor.dk/maxspeed kan man tjekke, om man kan få MaxSpeed på sin adresse.

”Vi vil gerne sørge for, at der er flere muligheder på hylden, når danskerne skal vælge internet. For de mange adresser, der er tilsluttet fibernettet, er de lynhurtige hastigheder efterhånden en hygiejnefaktor. Derfor lægger vi fokus et andet sted. MaxSpeed har stabilt og hurtigt internet til fair priser, men det, der gør os unikke, er den nemme adgang til service og rådgivning i vores butikker og via telefonen helt indtil kl. 23. Det er den primære årsag til, at stadig flere danskere vælger os,” siger Lars Kyrø, der er internetchef hos Telenor.

Store ambitioner
I november 2021 åbnede Telenor også for kunder til MaxSpeed på Fibias og Energi Fyns net, der dækker hhv. en halv million og 100.000 husstande. De mange lanceringer betyder, at mere end 2,5 mio. adresser over hele landet nu kan få internet med hastigheder på op imod 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed. Og der er flere på vej.

”MaxSpeed vokser gennem partnerskaber, og derfor er det afgørende, at vi vælger partnere, der er lige så ambitiøse som os. Onefiber har store vækstplaner og vil inden for få år have udrullet fibernet til mere end 100.000 husstande – husstande, der vil få mulighed for at vælge internet fra MaxSpeed. Den rejse er vi rigtig glade for at være med på,” siger Lars Kyrø fra Telenor.

Danskerne skal forbindes med fiber
Hos Onefiber ses aftalen som en kulmination på det seneste års hårde arbejde. – Vores mission er at forbinde danskerne med fiber og dermed udfordre de større spillere på markedet. Vi har arbejdet målrettet det sidste år og ser nu frem til at tilbyde Telenor velkommen på vores åbne fibernet, siger Peter Bredgaard, Head of BtC for Onefiber.

Det er er en vigtig del af vores rejse mod at levere lynhurtigt internet til danskerne – også dem, der bor i tyndtbefolkede områder, som andre leverandører ikke har fokus på, tilføjer Peter Bredgaard.

Hvad er fibernet?
Fibernet er det hurtigste internet på markedet i dag. Up- og downloadhastighederne er lige hurtige, og fibernettet rejser gennem lyslederkabler, hvor signalet transporteres med mindre modstand end der er i de kobberkabler, som bruges til traditionelt bredbånd. Samtidig har man sin egen, private forbindelse, og derfor kan man være utallige brugere på nettet samtidig, uden at det påvirker hastigheden.

Om Onefiber by GlobalConnect
Onefiber er GlobalConnects satsning på privatmarkedet. Onefiber vil give alle borgere i Danmark adgang til lynhurtigt internet og leverer derfor fiberbaserede internetløsninger til områder, som andre fiberleverandører ikke har fokus på. Onefiber er en del af GlobalConnect, som er et førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa.

2023-09-12