Fordele ved installation af fiber | GlobalConnect
PrivatErhverv

Fordele ved fiber

Generelt vil du med en fiberforbindelse opleve en stabilitet og en hastighed, der holder samme høje kvalitet uanset om du streamer film, gamer eller up/downloader tunge filer. Det gør din hverdag lettere og mere ubesværet, så du kan koncentrere dig om det der er vigtigt for dig.


Stabilitet

Med en fiberforbindelse er du sikret symmetriske upload og download hastigheder. Dette skaber stabilitet og jævnhed når du benytter din forbindelse hvad enten det måtte være til. Traditionelle bredbåndsforbindelser har en højere downloadhastighed end uploadhastighed, med med fiber er du sikret lige hastigheder og dermed den mest jævne brugeroplevelse.


Hastighed

Med en fiberinstallation fra GlobalConnect har du muligheden for at få helt op til 1000/1000 mbits hastighed på din forbindelse. Hvilken hastighed du har på din forbindelse, afhænger naturligvis af hvilket abonnement du tager hos din udbyder og det er naturligvis også muligt at få en lavere hastighed såfremt dit behov ikke er så stort. Hvilken hastighed det passer til dine behov kan få mere viden om ved at tage en snak med din udbyder.


Din egen forbindelse – Du skal ikke dele med din nabo

Du får din helt egen forbindelse direkte fra hovedfordeleren. Dette er en væsentlig forskel fra traditionelt bredbånd, hvor du typisk deler én forbindelse med dine naboer. Med din helt egen forbindelse bliver du ikke forstyrret af, at der er mange brugere på nettet omkring dig, og skal derfor ikke bekymre dig om en svingende forbindelse hvis naboen spiller computerspil eller streamer.


Fremtidssikret

Flere devices og online-tjenester til hverdagens gøremål sætter øgede krav til internetforbindelsen. Med en fiberforbindelse er du fremtidssikret og behøves derfor ikke bekymre dig om, at skulle opgradere din forbindelse de næste mange år. Her har du en forbindelse der kan klare alt, lige fra hjemmearbejde, online møder, streaming, e-boks, lægekonsultationer, musiktjenester og meget mere.


Hele familien på nettet

Med fiber kan hele familien være på nettet på samme tid, uden at det påvirker oplevelsen hos brugerne. Det betyder at der både kan streames, downloades/uploades samt surfes på samme tid – helt uden forstyrrelser.


Fordel ved hussalg og sommerhusudlejning

Flere købere er I dag opmærksomme på hvilken forbindelse de kan få i huset, når de overvejer en ny bolig. Går du med tanker om salg kan det være værd at få installeret en fiberinstallation når du har muligheden for det, så du er sikret til den dag din bolig skal sælges.

Har du et sommerhus, så kan du med fordel få indlagt fiber og på den måde øge attraktiviteten i forbindelse med udlejning. Dertil kommer, at du selvfølgelig selv kan nyde godt af en stabil og hurtig forbindelse også selvom du er taget i sommerhus. Måske du benytter det til arbejde fra tid til anden, hvorfor det er essentielt med en forbindelse man kan regne med. Er i hele familien afsted kan I nyde en god film sammen i sofaen uden at være nervøse for, om forbindelsen hakker undervejs. Det gør sig også gældende i højsæsonen med mange i nabohusene – og dermed mange på nettet. Med en traditionel fiberforbindelse skal du dele din forbindelse med de mange andre sommerhusgæster i nærheden og det kan forsinke din hastighed på når du fx skal streame en film.

Er fibernet noget for dig?

Tjek her om din husstand kan få en fiberinstallation fra GlobalConnect.

2023-09-08