YouSee og Hiper får adgang til GlobalConnects fibernet
PrivatErhverv

YouSee og Hiper får adgang til GlobalConnect Privats fibernet i ny aftale

Nyt samarbejde med GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber) og Nuuday-selskaberne YouSee og Hiper giver endnu flere danskere adgang til lynhurtigt internet og tv via en fiberforbindelse. Parterne deler et fælles mål; at give flere valgmuligheder til danskerne.

Med den nye aftale med GlobalConnect Privat kan YouSee og Hiper nu føje endnu et fibernet til porteføljen og dermed snart levere lynhurtigt internet og tv til en endnu større del af landet.

”Vores ambition er, at alle danske husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er jeg også glad for, at vi allerede i dag har aftaler med syv af landets største fibernet, hvorigennem vi dækker størstedelen af Danmark. At vi snart også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og lynhurtigt internet fra YouSee via GlobalConnect Privats fibernet er endnu et vigtigt skridt på rejsen,” siger Christian Morgan, direktør for YouSee, og Mads Hein, direktør for Hiper, fortsætter:

”Hiper er sat i verden for at levere lynhurtigt og driftssikkert internet til vores kunder, og det er klart, at fiber er en helt essentiel del af den mission. Derfor er det også en stor prioritet for os løbende at indgå aftaler med nye fibernetejere, så vi kan tilbyde endnu flere husstande adgang til lynhurtigt internet via fiber.”

Med den nye aftale slutter YouSee og Hiper sig til rækken af førende udbydere af internet og tv, der tilbyder deres produkter via GlobalConnect Privats fibernet.

”Vi har det seneste år indgået samarbejde om at etablere fibernet til mange områder, hvor der generelt er stor efterspørgsel på produkter fra YouSee og Hiper. For os styrker aftalen vores markedsposition og understreger, at vi har den rette vækststrategi. Samtidig – og væsentligst – giver det husstande med fibernet hos os endnu flere valgmuligheder,” siger Peter Bredgaard, direktør i GlobalConnect Privat.

YouSee og Hiper rykker ind på GlobalConnect Privats fibernet gennem OpenNets fælles brancheplatform.

”Vores platform er bindeled mellem mange fibernet og udbydere, og det glæder os at kunne muliggøre endnu et stærkt samarbejde i den retning, branchen bevæger sig i sammen – nemlig flere åbne net og flere valgmuligheder,” lyder det fra direktør i OpenNet, Henrik Møller Nielsen.

GlobalConnect Privats fibernet dækker lige nu 60.000 adresser, og der åbnes løbende op for flere, som alle vil få glæde af de mange valgmuligheder fra YouSee og Hiper, når der åbnes op for salg.

For yderligere information
Mikkel Riis-Jørgensen, pressechef i Nuuday, tlf. 3044 2244
Peter Bredgaard, direktør i GlobalConnect Privat, tlf 3010 0599
Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet, tlf. 9115 1515


Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Om Hiper
Hiper leverer lynhurtigt bredbånd og dækker over to millioner danske husstande med 1.000 Mbit. Hiper er tre år i træk blevet kåret til den internetudbyder, der giver kunderne mest værdi for pengene af analyseinstituttet Loyalty Group og løb også i 2022 med sejren for prisen ’Flest vil anbefale’. Hiper er en del af Nuuday-koncernen.

Om GlobalConnect
GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber) er GlobalConnect Danmarks satsning på privatmarkedet, som udbygger fibernet til private husstande i en lang række områder i landet.
GlobalConnect-koncernen leverer højhastigheds fiber til 700.000 private hjem og helhedsløsninger fra fiber til sky til 30.000 erhvervskunder, baseret på 150.000 km fibernetværk og 35.000 kvadratmeter datacenterplads i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Finland. Koncernen har cirka 1.800 medarbejdere og er ejet af kapitalfonden EQT.

Om OpenNet
OpenNet blev stiftet i 2018 af energi- og telekoncernen Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning og har formidlet aftaler mellem en lang række fiberselskaber og tjenesteudbydere.

2023-09-12