Fiber til foreninger | Til alle beboere | GlobalConnect
PrivatErhverv

Fiber til din ejendom med GlobalConnect

Skal din ejendom også have rigtigt internet?

Vi er med dig hele vejen og er behjælpelige med alt lige fra:

  • Dialog med bestyrelse og administration
  • Rådgivning til beboere
  • Åbent hus og informationsaftener
  • Fordelagtige kollektivaftaler
  • Løbende information om forløbet

Tjek om du kan få stabilt og lynhurtigt fiber

Er vi endnu ikke i din forening? Så skriv dig op på interesselisten og øg chancerne for at vi kommer din vej!


Frit valg af udbyder eller en kollektiv aftale?

Valget er jeres

Med en fiberløsning fra GlobalConnect får din forening frit valg af udbyder. Det betyder at du som beboer kan vælge imellem ét af danmarks største udvalg af tjenesteudbydere. Vi tilbyder også fordelagtige kollektivaftaler. Kontakt os hvis I er interesserede i at høre mere om dette.


Gennemprøvet proces

Med over 25-års erfaring i at etablere fibernet tør vi godt kalde os eksperter på området.

Alle vælger selv udbyder

Hos os får beboerne valgfrihed til selv at vælge tjenesteudbyder. I er dermed ikke bundet til én bestemt udbyder -medmindre i selv vælger det via kollektivaftale.

Fremtidssikret løsning

Hver husstand får mulighed for at tage op til 1000/ 1000 Mbit hastighed.

Ingen drift eller vedligeholdelse

GlobalConnect står for drift såvel som vedligeholdelse af fiberen, så du blot skal nyde det lynhurtige internet.


Fra tanke til tilslutning

Det er nemt at få fiber med GlobalConnect! Vi står for det hele, du skal blot være behjælpelig med adgang til din bolig af en enkelt omgang – nemlig når fiberboksen skal installeres.

Kontakt

Efter det er blevet vedtaget at ejendommen skal have en fiberforbindelse fra GlobalConnect, vil vores entreprenør kontakte jer med et tidspunkt for installationen. Bemærk, at du skal være hjemme på din adresse på installationstidspunktet, eller aflevere din nøgle så teknikeren kan komme ind.

Installation

Teknikeren kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt for at opsætte fiberboksen. I den forbindelse skal teknikeren let kunne komme til, der hvor fiberkablet føres gennem væggen samt der, hvor fiberstikket skal sidde på væggen. Når teknikeren forlader dit hjem, er den hvide fiberboks sat op indvendig. Dette betyder ikke, du kan bruge dit fibernet endnu.

Forbindelse

Når hele installationen er færdig og din fiberforbindelse er aktiv, vil du blive informeret enten ved e-mail fra os eller gennem jeres bestyrelse. Her bliver du bedt om at tænde din fiberboks og lade den være tændt i minimum 24 timer.

Vælg udbyder

Du kan frit vælge et abonnement hos en af vores udvalgte tjenesteudbydere og kontakte dem selv direkte for priser og information om abonnement. Faktisk kan du allerede gå ind og tage en tjenesteudbyder allerede 3 måneder inden forbindelsen er aktiv, så du er klar. Så nemt er det.

Udvalgte tjenesteudbydere

Med en fiberforbindelse fra GlobalConnect vælger du selv din internetudbyder blandt GlobalConnects udvalgte tjenesteudbydere. Det betyder, at vores fibernetkunder ikke er tvunget til at gå med én bestemt internetudbyder, men frit kan vælge ud fra egne behov og ønsker.

I dag tilbyder GlobalConnect bl.a. fibernet gennem Altibox, BOLIG·NET, Fastspeed, JETNET, Kviknet, MaxSpeed, Norlys & Hiper- og vi er løbende i dialog med nye potentielle tjenesteudbydere. Via din udvalgte internetudbyder får du adgang til at streame, surfe, downloade, game eller gøre lige hvad du vil på internettet.

Kontakt os

Ring til os

Ring på telefon 77 30 30 16
Hverdage mellem 9-15

Skriv til os

Skriv en mail til kundeservice@globalconnect.dk
Vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 48 timer

2023-09-12