Aftalen med BOLIG·NET er på plads | GlobalConnect
PrivatErhverv

Aftalen med BOLIG·NET er på plads!

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at vi har har indgået en aftale med BOLIG·NET. Allerede fra udgangen af Q1 2023 kan alle vores kunder derfor se frem til, også at kunne vælge BOLIG·NET som tjenesteudbyder på deres fiberforbindelse.

Samarbejdet med BOLIG·NET har stor betydning for os, da det er endnu et skridt videre, i retningen mod at kunne tilbyde en bred vifte af veletablerede tjenesteudbydere til vores kunder. Det er nemlig helt afgørende for os, at de danskere vi leverer fiberforbindelser til, ikke er bundet til én bestemt udbyder, men får fri mulighed for at kunne vælge mellem en række forskellige udbydere. Netop derfor benytter vi os af OpenNet-platformen, som tilbyder frit valg mellem tjenesteudbydere.

Det er vores klare forventning, at vi i løbet af 2023 vil komme til at indgå endnu flere aftaler med velrenommerede tjenesteudbydere, som vil styrke vores markedsposition samt understøtte vores høje ambitioner. Dette vil det være en klar forbedring for vores kunder, som får endnu større valgfrihed.

Læs mere om BOLIG·NET her: https://bolignet.dk/

2023-09-12