Vores proces for fiberinstallation | GlobalConnect
PrivatErhverv

Proces for fiberinstallation

At få udført en fiberinstallation er slet ikke så besværligt, som det måske kan fremstå. Vi har hos GlobalConnect fokus på at skabe en så nem og overskuelig proces for dig som muligt. Fra du tilmelder af din adresse sker til du har en aktiv fiberforbindelse, skal du blot være hjemme på adressen én gang.

Tilmelding

Gennem vores adressesøgning kan du tjekke din adresse og se om din husstand kan få en fiberinstallation fra GlobalConnect. Ellers kan du skrive dig op på vores interesseliste og dermed øge chancen for, at vi kommer til dit område med fiberudrulning næste gang.

Kontakt

Vores entreprenør kontakter dig for at aftale, hvornår en teknikker kan besigtige din ejendom med henblik på installationen. Som udgangspunkt kontaktes du via telefon. Efter samtalen får du en bekræftelse på e-mail eller sms med det aftalte tidspunkt. Bemærk, at du skal være hjemme på din adresse på det aftalte tidspunkt.

Installation af fibernet

Fiberinstallationen foregår i 3 forskellige processer, som kan foregå uafhængigt af hinanden.

1. Besigtigelse og opsætning af indvendig fiberboks
2. Opsætning af udvendig fiberboks
3. Splidsning af fiber fra vejen til den udvendige fiberboks

Vælg udbyder

Hos GlobalConnect kan du frit vælge et abonnement hos en af vores udvalgte tjenesteudbydere. Du skal kontakte udbyderen direkte for priser og information om abonnement.

Nyd din nye forbindelse

Når du har tændt din fiberboks, valgt en udbyder og din forbindelse er meldt aktiv, er der ikke andet for, end at nyde din lynhurtige og stabile fiberforbindelse. Så nemt er det, at få en fiberinstallation fra GlobalConnect.

Har du spørgsmål til processen for en fiberinstallation? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice:

Er fibernet noget for dig?

Tjek her om din husstand kan få en fiberinstallation fra GlobalConnect.

2023-07-27