Svar på spørgsmål om vores vilkår og priser | GlobalConnect
PrivatErhverv

Vilkår og priser

Hvorfor kan jeg ikke modtage en fiberinstallation til 0 kr.?

GlobalConnect tilbyder kun udvalgte områder en fiberinstallation til en særlig kampagnepris a’ 0kr.* Områderne udvælges bl.a. ud fra hvor stor interessetilslutningen er samt hvilken forbindelse der er i forvejen. Der er mange forhold der afgør, hvilke områder GlobalConnect tilbyder kampagnepriser til. Du er altid velkommen til at kontakte os, med henblik på en særskilt aftale, egenbetaling eller et fremtidigt projekt. 

Er der en bindingsperiode? Hvis ja – hvor lang?

Medmindre andet fremgår ved tilmelding, skal du som minimum benytte din fiberforbindelse fra GlobalConnect i 6 måneder. Du benytter din fiberforbindelse ved at tage et abonnement hos en af GlobalConnects udvalgte tjenesteudbydere. I de 6 måneder behøver du ikke nødvendigvis at benytte den samme tjenesteudbyder. Skulle du, mod forventning, være utilfreds med den tjeneste udbyder, du først tegner abonnement hos, kan du altid skifte til en af vores andre tjenesteudbydere (så længe du efterlever udbyderens vilkår). GlobalConnect ønsker, at du kommer godt i gang med din fiberforbindelse og derfor giver vi dig 60 dage fra din fiberforbindelse meldes aktiv til at du skal påtage dig en tjenesteudbyder. Se den fulde beskrivelse af vilkår her. (link til vilkår)

Bemærk at GlobalConnect kan opkræve betaling, hvis ikke din fiber tages i brug inden for 60 dage samt hvis bindingsperioden på 6 mdr. ikke overholdes.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder min tilmelding til at få fiber installeret?

Efter den dag du har modtaget din ordrebekræftelse, har du 14 dages fortrydelse. Såfremt vi har gravet eller udført arbejde på din grund, frafalder dine 14 dages fortrydelse. I praksis betyder det, at din tilmelding som udgangspunkt er bindende, så snart installeringen af din fiber er påbegyndt. Kontakt vores kundeservice hvis du er tilmeldt fiber, men ønsker at framelde dig.

Hvad koster fibernet hos GlobalConnect?

Prisen på din fiberinstallation kan variere alt efter hvor og hvornår du tilmelder dig. I udvalgte områder med stor tilslutning og opfyldelse af alle krav, tilbydes i nogle tilfælde en installation fx. til en helt særlig kampagnepris a’ 0 kr. i en begrænset periode. Ofte er det muligt at tilmelde sig efter kampagneperioden er slut, mod en egenbetaling på min. 3000 kr. samt desuden en senere installation. Prisen på fibernet kan variere alt efter jordforhold, interessetilslutning og meget andet. Kan du ikke få fiber til kampagnepris på din adresse, så kontakt os endelig. GlobalConnect er altid åben for dialog om en særskilt aftale, egenbetaling eller et fremtidigt projekt.

Klik her for at tjekke om din adresse kan tilsluttes.

Hvorfor er det muligt for mig at få GlobalConnect til 0 kr.?

Kort fortalt så har GlobalConnect valgt at investere i fiber, da vi er overbeviste om, at fibernet er fremtiden.

Lidt længere fortalt, så har GlobalConnect den store fornøjelse af at kunne tilbyde udvalgte områder fibernet til en kampagnepris af kun 0* kr., såfremt de opfylder alle krav. Det kan selvsagt godt virke som om, at det er for godt til at være sandt. Men sandt er det faktisk. GlobalConnect er nemlig struktureret på den måde, at virksomheden tjener sine penge ved at leje sin infrastruktur (fibernet), ud til internetudbydere, som så sælger en service til dig i form af et internetabonnement. På den måde tjener GlobalConnect sine penge ved at sælge en service til andre virksomheder, som gør at de kan sælge en service til dig som privatkunde.

Læs vores vilkår her.

2023-09-22