Svar på spørgsmål om TV og internet | GlobalConnect
PrivatErhverv

TV og internet

Skal jeg stadig bruge en router, når jeg har fibernet?

Ja. Du skal fortsat benytte en router til dit internet, når du har fået indlagt fibernet.

Hvem sender mig en router?

GlobalConnect installerer og leverer en fiberboks. Din tjenesteudbyder leverer din router.

Skal jeg selv bestille abonnement hos en tjenesteudbyder?

Ja du skal selv bestille det abonnement der passer dig bedst, hos den udbyder du vælger. Du kan sagtens undersøge dine muligheder og lægge en fremtidig ordre hos din udbyder, allerede inden din forbindelse meldes aktiv. På den måde er du sikker på at være klar, til den dag du kan benytte din installation.

Se vores tjenesteudbydere her.

Kan jeg få TV som jeg kender det, via. fibernet?

Med en fiberforbindelse fra GlobalConnect, har du muligheden for at vælge blandt flere udbydere af TV og internet. Bliv klogere på hvad de enkelte udbydere kan tilbyde lige her.

Det er desuden vigtigt at fremhæve, at du med en fiberforbindelse fra GlobalConnect får en god og stabil forbindelse, som gør, at du sagtens kan streame og se TV fra internettet uden problemer. Du kan derfor sagtens tegne et internetabonnement hos én af vores nuværende udbydere og købe TV ved siden af, igennem selvstændige udbydere som fx Allente, Viaplay/Viasat mfl.

Hvilke tjenesteudbydere kan jeg vælge imellem?

Da vi går ind for frit valg imellem tjenesteudbydere, er vi i GlobalConnect medlem af Opennet. Med Opennet får du som privatkunde, muligheden for at vælge imellem en lang række udbydere hvor nye hele tiden kommer til. Den opdaterede liste med nye udbydere finder du her på siden.

*Klik her for at se listen over udbydere*

Se GlobalConnect’s tjenesteudbydere.

Hvad koster det at få internet?

GlobalConnect leverer udelukkende fiberforbindelsen til dit hus. Abonnementer for internet/TV skal du tegne direkte hos én af vores tjenesteudbydere. Du finder priserne på vores udbyderes hjemmeside.

Se GlobalConnect’s tjenesteudbydere.

2023-09-22