Svar på spørgsmål om tilmelding og interesse | GlobalConnect
PrivatErhverv

Tilmelding og interesse

Hvordan tilmelder jeg mig en fiberinstallation?

Klik på linket nedenfor, skriv din adresse og tryk videre. Herefter får du besked om, hvorvidt din adresse kan tilmeldes fiber fra GlobalConnect med det samme, eller om du i stedet skal tilmelde dig interesselisten. Kan din adresse tilmeldes, indtaster du de resterende oplysninger og vil efter tilmeldingen modtage en ordrebekræftelse på mail med besked om det videre forløb.

Klik her for at tjekke om din adresse kan tilsluttes GlobalConnect.

Hvad er en interesseliste?

Når du skriver din adresse på interesselisten, tilkendegiver du, at du er interesseret i muligheden for at få fiber fra GlobalConnect til den angivne adresse. Opskrivning på interesselisten er ganske uforpligtende og du er derfor ikke tilmeldt GlobalConnect, ved at stå på denne liste. GlobalConnect bruger interesselisten til at måle, hvor høj interessen for fiber er i et givent geografisk område.  Ønsker du at få fibernet men bor på en adresse, der endnu ikke kan tilmeldes, er det derfor en god idé at skrive dig på interesselisten. På den måde øger du chancerne for, at GlobalConnect ruller fibernet ud i dit område. Såfremt vi nærmer os dit område vil du modtage en e-mail med muligheden for at konvertere din interesse til en reel tilmelding.

Jeg har oplevet fejl ved indtastning af min adresse. Hvad gør jeg?

Hvis din adresse ikke kan findes, når du forsøger at tilmelde dig enten tilmeldingslisten eller interesselisten, bedes du kontakte vores kundeservice enten ved at ringe på tlf. 77 30 30 16, eller ved at sende en mail med dine kontaktoplysninger til: kundeservice@globalconnect.dk

Herefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig, for at få din adresse tilmeldt i vores system.

Hvor hurtigt er fibernet fra GlobalConnect?

GlobalConnect tilbyder fibernet helt op til 1000/1000 M/bits. Denne hastighed er mere end rigeligt til de fleste. Det er dog de forskellige internetudbydere som selv sammensætter deres pakker og dermed også hastigheden. Er du i tvivl om, hvilken hastighed du skal vælge, opfordrer vi til, at du kontakter en af vores tjenesteudbydere.

Kan jeg ikke bare bruge mit mobile bredbånd?

Hos GlobalConnect tror vi fuldt og fast på, at fremtiden ligger i fibernet. Vi er af den klare overbevisning, at fibernet vil være den førende vej til internetkommunikation, når vi ser 20 år ud i fremtiden. Styrken ved at benytte fibernet er, at fiber har uendeligt båndbredde. Det betyder i praksis, at hvis alle i husstanden er på samtidig vil forbindelsen fortsat være lige god hos jer alle.

Hvem er GlobalConnect?

GlobalConnect er en af nordeuropas førende teknologi- og datakommunikationsselskaber. Vi leverer fibernet til både privat- og erhvervskunder og selvom vi ”kun” har leveret til private i små 3 år, har vi stor erfaring med fibernet qua vores erhvervsforretning som med mere end 30.000 kunder og 185.000 kilometer fiber er eksperter indenfor udrulning af fibernet.

2023-09-22