Vores historie - GlobalConnect
PrivatErhverv

Hvem er vi

I GlobalConnect har vi mere end 25 års erfaring med at levere fiber-baseret bredbånd til virksomheder, og har i de sidste tre år udvidet vores virke, til også at inkludere privat personer.

I dag står vi for mere end 50% af al digital infrastruktur og datakommunikation i de nordiske lande.

Vi er blandt de førende leverandører af fiber-baseret bredbånds services med afdelinger i Danmark, Finland, Norge, Tyskland og Norge. Vi forsyner store dele af Nordeuropa med internet af lysets hastighed, og leverer end-to-end netværksløsninger til mere end 800.000 private forbrugere samt over 30.000 virksomheder. Dette sker gennem vores 185.000 km. lange fibernetværk, som lagrer store mængder data for private, virksomheder og tech-giganter, for at garantere en kompromisløst hurtigt/ekspanderende upload- og downloadhastighed.

I 2023 havde vi i GlobalConnect en omsætning på omkring 700 mio. euro med ca. 2000 ansatte.

Vores værdigrundlag

Vores udgangspunkt er unikt i branchen:

Vi hjælper private kunder med at imødekomme det stigende behov for lynhurtig internetforbindelse gennem en unik fiber-baseret løsning, som du ikke skal dele med din nabo. Med fiberinternet, er du garanteret internet med lysets hastighed, som tillader surfing på nettet med fuld sikkerhed og uden forsinkelser, når hele familien er på internettet på samme tid.

Vores pionérånd

Vores historie går helt tilbage til 1998 til en lille IT startupvirksomhed, som siden er vokset sig større til en internationalt fremadstormende international virksomhed på tværs af de nordiske lande.

I maj 2018 blev vi i GlobalConnect opkøbt af EQT Infrastructure, en kapitalfond, som sikrer at vi kan blive ved med at fortsætte vores innovative, nysgerrige pionerånd, som gør os i stand til løbende at investere i ny infrastruktur, automatisering og sikkerhedsløsninger.

Alt dette sker på baggrund af at vi står samlet som en nordisk organisation, så vi kan være på forkant med nye tendenser og områder inden for IT, samt udforske nye muligheder vores globale verden kan blive forsynet, på tværs af landegrænser, med lynhurtigt fiberinternet.

2024-01-26