Kan jeg få fibernet? | Inspiration | GlobalConnect
PrivatErhverv

Kan jeg få fibernet

Fibernet er fremtiden, og fremtiden er nu.

Enhver person med hang til gaming, tv streaming, blogging, online shopping eller hjemmearbejde har brug for en lynhurtig internetforbindelse, og dette behov kan stilles med fibernet. Med fiber får du den samme høje upload- og downloadhastighed.

Men kan jeg få fibernet?

Om du kan få fibernet afhænger af flere individuelle faktorer. Det er dog en kendsgerning, at flere og flere danske husstande kan få glæde af den stabile og lynhurtige forbindelse.

Du kan nemt og hurtigt finde ud af, om du kan få fibernet. Lav blot et adresseopslag på vores website og få stillet din tvivl med det samme. Du kan også tilmelde dig vores interesseliste, hvis ikke vi kan tilbyde fibernettet på nuværende tidspunkt.

Hvad kræves der for at få fibernet?

I dag har rigtig mange husstande mulighed for at få fibernet, men fiberbredbånd er endnu ikke tilgængeligt for alle.

Flere faktorer har indflydelse på, om du kan få fibernettet derhjemme. Det afhænger bl.a. af din geografiske position. Du kan, såfremt din bolig ligger i et område, hvor der er nedgravet fiberkabler, måske få indfriet dit ønske om at få en lynhurtig og personlig forbindelse.

Din bolig er mindre vigtig i denne sammenhæng, da vi kan tilbyde fiber til både huse, rækkehuse, etageejendomme, fritidshuse m.fl. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder.

Hvis der ikke allerede er nedgravet fiberkabler fra GlobalConnect i dit område, så må du væbne dig med tålmodighed. Dog kan du, ved at tilmelde dig vores interesseliste, få direkte besked, når der kommer nyt omkring fiberudrulningen i dit område.

Hos GlobalConnect arbejder vi hårdt og dedikeret på at kunne tilbyde fiber til så mange husstande som overhovedet muligt. På sigt skal alle danske borgere have adgang til lynhurtigt fibernet.

Du kan frit vælge internetudbyder vores blandt vores velrenommerede og dedikerede tjenesteudbydere. Se hele listen over tjenesteudbydere her på vores hjemmeside. Du kontakt udbyderen direkte for abonnement og priser.

Du er, uanset hvilken af disse udbydere du vælger, sikret en stabil og lynhurtig forbindelse.

Kan jeg få fibernet i mit sommerhus?

Det er en skrøne, at fiber er forbeholdt privatboliger i de større byer. I dag er der også rig mulighed for at få fiber i sommerhuse og fritidshuse i store dele af Danmark – også udenfor de større byer og tætbefolkede områder.

At have hurtigt internet i sommerhuset giver mulighed for, at der både kan streames, games og chattes online på din computer eller på dit tv, uden afbrydelser. Tilmed er der rig mulighed for at arbejde fra sommerhuset, når der står hjemmearbejde på programmet.

Med fiberbredbånd fra GlobalConnect vil du også kunne gøre dit sommerhus mere attraktivt ved udlejning. Det er trods alt en kendsgerning, at netop hurtigt internet er en af de faktorer, der vægtes højt, når det perfekte sommerhus til en god weekendtur eller ferie skal findes.

Med den lynhurtige fiberforbindelse er der ingen fare for, at dine lejere klager over hverken langsomt eller ustabilt internet, når de f.eks. streamer film.

Endnu en gang vil vi opfordre dig til at lave et adresseopslag via vores website, hvis du vil have et klart svar på, om fibernet leveres til dit sommerhus.

Hvordan foregår installation af fibernet?

Det behøver hverken at være dyrt, tidskrævende eller besværligt at få installeret fiber. I første omgang vil vi gerne præsentere dig for, hvordan installationen gribes an, og hvilke trin denne del består af.

I første omgang skal du undersøge, om der er nedgravet fiberkabler på din vej. Er der det, så er der en chance for, at du meget snart kan blive tilsluttet den hurtigere og pålidelige fiberforbindelse. Såfremt der allerede er gravet et fiberkabel ned, så vil det resterende arbejde – med at føre kablerne ind i din bolig – være meget overkommeligt.

Installationen foregår som oftest således:

  1. Tilmeld din adresse via vores website
  2. Få besøg af en fibertekniker
  3. Få lagt fiberkabler ned i vejen og hen til din ejendom
  4. Installation af indvendig fiberboks
  5. Få aktiveret din fiberforbindelse
  6. Tag et abonnement hos en af vores udvalgte tjenesteudbydere

Det er dog altid forskelligt fra projekt til projekt hvordan ovenstående gribes an, og der kan derfor forekomme afvigelser fra ovenstående.

Hos GlobalConnect gør vi det nemt og bekvemt for dig. Det eneste du skal gøre, er at give vores teknikere adgang til din bolig af en til to omgange.

Vores teknikere har mange års erfaring med nedgravning, installation og aktivering af fiberbredbånd, og derfor er du i trygge og erfarne hænder hos os.

Ønsker du mere viden om installationsprocessen, så kontakt vores kundeservice via telefon eller mail. De sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Som nævnt i forrige afsnit, så behøves det ikke være dyrt at få lagt fiber ind. Faktisk kan det fås helt ned fra 0 kr.

Såfremt din bolig ligger i vores graveområder, kan du få en fiberinstallation fra 0 kr. i tilslutningspris. Dermed betaler du kun for selve dit internetabonnement, hvor du betaler et fast beløb hver måned eller hvert kvartal, alt efter hvilken tjenesteudbyder du vælger.

Vi ved, at det lyder for godt til at være sandt, med en tilslutningspris helt ned til 0 kr., men den er god nok. En del af vores forretningsmodel er nemlig bygget op på, at vi gerne vil gerne investere i fremtiden og være medvirkende til, at endnu flere danskere kan få dækket deres behov for lynhurtigt internet.

Hvornår kom fibernet og fiberbredbånd til Danmark?

Fiberbredbånd er ikke længere et helt nyt fænomen. Der er ikke desto mindre tale om det nyeste skud på stammen inden for bredbånd, og fibernet betragtes da også som et langt hurtigere og bedre alternativ til almindeligt bredbånd (COAX og DSL). Fiber er også et hurtigere og mere stabilt alternativ til mobilt internet.

Fiber har været en del af det danske bredbåndsmarked i mere end et årti, men særligt inden for den seneste håndfuld år er der kommet fart på udrulningen. Hos GlobalConnect vil vi gøre vores bedste for, at fiberbredbånd også snart bliver tilgængeligt i dit område.

Hvis du ikke allerede har undersøgt, om din ejendom ligger i vores graveområder, så kan du med fordel tjekke op dette via en simpel adressesøgning på vores hjemmeside.

Fibernet er kommet for at blive

Fiber er alt andet end en døgnflue. Denne bredbåndstype er kommet for at blive, og vil du have del i alle fordelene, så kan du med god grund bestille fiberbredbånd allerede i dag. Fibernet fremtidssikrer din bolig med en lynhurtig og stabil internetforbindelse på op til 1.000/ 1.000 Mbit/s.

2023-09-27