Fibernet til hjemmearbejde | Inspiration | GlobalConnect
PrivatErhverv

Fibernet til hjemmearbejde

Hjemmearbejde er for mange de seneste år blevet en naturlig del af arbejdslivet. Fordelene ved hjemmearbejdspladsen er mange og kan gavne både den enkelte medarbejder og resten af afdelingen og virksomheden. Hjemmearbejde kan eksempelvis være nyttigt ved småsygdom, så man ikke smitter sine kolleger, barn syg eller hvis der skal komme håndværkere i hjemmet. Desuden giver det mulighed for at aflevere/bringe børnene i ro og mag, fordi, at man hurtigt kan komme tilbage til arbejdet med fibernet på hjemmekontoret i stedet for at tage hele vejen til kontoret. Overordnet set er muligheden for hjemmearbejde lig med en høj grad af fleksibilitet for den enkelte medarbejder som gør det lettere at få hverdagen til at hænge sammen. Denne fleksibilitet bør, for at fungere optimalt og effektivt, blive komplimenteret med så optimale arbejdsbetingelser på hjemmearbejdspladsen som muligt. Det er her, at internettet og i særdeleshed fibernettet kommer ind i billedet.

Stabilt internet til hjemmearbejdspladsen

Hjemmearbejdspladsen skal selvfølgelig indeholde de fysiske remedier, som det enkelte job kræver for at opretholde samme niveau af kvalitet af arbejdet som på kontoret. Men det kræver derudover også en stærk, hurtig og stabil fiberforbindelse. Internetforbindelsen bør ikke sænke effektiviteten på hjemmearbejdspladsen, men derimod skal hastigheden kunne følge med kravene til arbejdet – Om end det er downloade filer, se videoer, være med i online møder osv. Dette stiller alt andet end lige, forholdsvis høje krav til din fiberforbindelse i 2023. Med en fiberinstallation i hjemmet kan du opretholde kvaliteten og produktiviteten på af dit arbejde, uden at gå på kompromis med hastigheden eller forbindelsen. Din hjemmearbejdsplads vil altså fungere mindst lige så effektivt, som din plads på dit sædvanlige kontor.

Fibernet afbryder ikke arbejdet

En fordel ved hjemmearbejde er, udover graden af fleksibilitet, at arbejdet kan foregå forholdsvis uforstyrret. Du kan i fred og ro fordybe dig i dine opgaver, uden at blive forstyrret af kollegernes snak ved bordet ved siden af, eller små spontane møder hen over skærmene. Med en god kontorplads i hjemmet og en fiberinstallation har du det rigtige udgangspunkt, for at kunne fortsætte arbejdet uden afbrydelser.

Fiberinstallation og hjemmearbejde går hånd i hånd

Hvis du har en intention om at have en funktionsdygtig hjemmearbejdsplads, er en god internetforbindelse alfa og omega. Med fibernet til hjemmearbejdspladsen vil du altså kunne opretholde samme produktivitet, som når du sidder på dit sædvanlige kontor blandt dine kollegaer. Endda med den fordel, at du ikke bliver forstyrret flere gange i løbet af en arbejdsdag, af småsnak og spontane møder. På arbejdspladsen derhjemme, kan du uforstyrret fordybe dig i dagens opgaver, godt hjulpet på vej af en stabil fiberforbindelse.

2023-09-27