Med fiber får du fremtidssikret,
hurtigt og stabilt internet!

Se videoen og bliv klogere på GlobalConnect

Fra tanke til tilslutning

Det er nemt at få fiber med GlobalConnect! Vi står for det hele, du skal blot være behjælpelig med adgang til din bolig af to omgange – ved teknikerbesøg og når fiberen installeres i dit hjem.

Illustration 1
Illustration 1 Tilmelding

Tilmeld din adresse og tjek om du kan få en fiberinstallation til 0kr.* i kampagnepris. Ellers kan du skrive dig op på interesselisten og dermed være med til at øge chancen for, at vi kommer til dit område med fiber næste gang.

Illustration 2
Illustration 2 Kontakt

Vores entreprenør kontakter dig for at aftale, hvornår en tekniker kan besigtige din ejendom med henblik på installationen. Som udgangspunkt kontaktes du via telefon. Efter samtalen får du en bekræftelse på e-mail eller sms med det aftalte tidspunkt. Bemærk, at du skal være hjemme på din adresse på det aftalte tidspunkt.

Illustration 3
Illustration 3 Installation

Teknikeren kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt for at opsætte den indvendige fiberboks. I den forbindelse skal teknikeren let kunne komme til, der hvor fiberkablet føres gennem husmuren, samt der hvor fiberstikket skal sidde på væggen. Når teknikeren forlader dit hjem, er den hvide fiberboks sat op indvendig, og der er boret hul ud igennem muren, hvor der vil stikke et overlængde fiberkabel ud som senere skal forbindes nettet.

Illustration 4
Illustration 4 Forbindelse

Når hele installationen er færdig og din fiberforbindelse er aktiv, modtager du en e-mail fra os. Her bliver du bedt om at tænde din fiberboks og lade den være tændt i minimum 24 timer.

Illustration 5
Illustration 5 Vælg udbyder

Du kan frit vælge et abonnement hos en af vores udvalgte tjenesteudbydere og kontakter dem selv direkte for priser og information om abonnement. Så nemt er det.

Udvalgte tjenesteudbydere

Med en fiberforbindelse fra GlobalConnect vælger du selv din internetudbyder blandt GlobalConnects udvalgte tjenesteudbydere. Det betyder, at vores fibernetkunder ikke er tvunget til at gå med én bestemt internetudbyder, men frit kan vælge ud fra egne behov og ønsker.

I dag tilbyder GlobalConnect bl.a. fibernet gennem Altibox, BOLIG·NET, Fastspeed, JETNET, Kviknet, MaxSpeed, Norlys og Wizer og er løbende i dialog med nye potentielle tjenesteudbydere. Via din udvalgte internetudbyder får du adgang til at streame, surfe, downloade, game eller gøre lige hvad du vil på internettet.

Globalconnect map

Vores styrke

- din fordel

GlobalConnect leverer internetløsninger til erhverv, offentlige og private i hele Danmark. Hos GlobalConnect er vi optagede af, at alle borgere i Danmark skal have adgang til lynhurtigt internet.

Derfor leverer vi fiberbaserede internetløsninger til områder, som andre leverandører ikke har fokus på.

Spørgsmål & svar