GlobalConnect | Fiber til private | Hurtigt og stabilt
PrivatErhverv

GlobalConnect er næste skridt i din digitale rejse

Lynhurtig & stabil fiberforbindelse til din bolig. Få mulighed for at få helt op til 1000/1000 mbits hastighed.

familie-i-haven-med-brug-af-fiberforbindelsen-i-huset
Hvorfor skal du vælge fibernet?

Hvorfor skal du vælge fibernet?

At se tv med internet gennem fiber giver en enestående oplevelse. Med hurtige og stabile forbindelser er det muligt streame din yndlingsserier og -film i høj kvalitet og uden forsinkelser. Fiberen sikrer en pålidelig levering af tv-kanaler og muligheden for at nyde live-tv, on-demand indhold og streamingtjenester uden problemer.

Læs mere
Vores tjenesteudbydere

Vores tjenesteudbydere

Hos GlobalConnect har du muligheden for at vælge imellem en lang række udbydere som tilbyder forskellige tjenester, abonnementer og priser – derved kan du vælge den løsning der passer bedst til dine behov. Vi udvider hele tiden antallet af tjenesteudbydere så du har et stort udvalg at vælge imellem!

Læs mere

Fremtidssikring af din bolig med GlobalConnect

Proces for fiberinstallation

Tilmelding

1. Tilmelding

Via adressesøgningen kan du tjekke om din adresse kan tilmeldes en fiberinstallation fra GlobalConnect. Er vi endnu ikke kommet til dit område, kan du med fordel opskrive dig vores interesseliste for at øge chancen for, at vi kommer forbi din adresse på et senere tidspunkt.

Læs mere
Installation af fibernet

2. Installation af fibernet

Fiberinstallationen foregår i 3 forskellige processer, som kan foregå uafhængigt af hinanden: 1. Besigtigelse og opsætning af indvendig fiberboks, 2. opsætning af udvendig fiberboks og 3. splidsning af fiber fra vejen til den udvendige fiberboks.

Læs mere
Aktivering

3. Aktivering

Når du har fået opsat din fiberboks er det vigtigt at du tænder den så vi kan registrere den i systemet. Herefter kan du frit vælge en udbyder blandt vores store udvalg - så er du klar til at benytte din fiberforbindelse den dag din fiber aktiveres.

Læs mere

Fra tanke til tilslutning

Det er nemt at få fiber med GlobalConnect! Vi står for det hele – du skal blot være behjælpelig med adgang til din bolig af en enkelt omgang når vores tekniker skal opsætte din indvendige boks.

nabolag-har-fiber-gennem-globalconnect

Vores kerneværdier

FLEKSIBILITET

HASTIGHED

EKSPERTER

KUNDEN I FOKUS